Tuotteet ja palvelut

SecuMail by YlläpitoCOM

Yrityksesi lähettää ns. sensitiivistä tietoa verkon ylitse. Tähän käyttöön perinteinen sähköposti ei ole turvallinen vaihtoehto, koska data siirtyy selkokielisenä verkon ylitse. SecuMail by YlläpitoCOM -palvelulla voit lähettää tiedot salattuna ja tarvittaessa 2-vaiheisen vahvistuksen kera vastapuolelle.

TTTK-Kartoitus by YlläpitoCOM

TietoTekniikka TalviKuntoon TTTK-Kartoituksessa käymme läpi yrityksesi äly- ja verkkolaitteet. Kartoitamme kriittiset tarpeet kokonaisuuden toimivuuden varmistamiseksi ja annamme suosituksia, joiden pohjalta voit tehostaa yrityksesi liiketoimintaa tietotekniikan osalta.

Ylläpito

Kun tietokoneiden kanssa menee arvokasta työaikaa, niin on järkevää ulkoistaa koneiden huollot ja ongelmien ratkaisut meille alan ammattilaisina ja keskittyä itse ydinliiketoimintaan. Ylläpidämme yrityksesi tietotekniikan aina kannettavista verkkolaitteisiin, sekä autamme ja opastamme, kun haasteita tulee.

Etätuki

Mikäli yrittäjällä tai henkilökunnalla koneen kanssa tulee ongelma, niin etätuen avulla saat avun nopeasti lankoja pitkin. Pystymme internet-yhteyden ylitse tarjoamaan tukea ja turvaa tietotekniikan murheiden ratkomiseen.

Tietoturva- ja palomuuriratkaisut

Tietokone ilman palomuuria ja nykyaikaista muunkin tietoturvan varmistamista on yhtä turvallinen, kuin auto ilman jarruja ja turvavöitä. Kauttamme löytyy ratkaisut niin yksinyrittäjän koneelle, kuin isommankin yrityksen järjestelmien suojaamiseksi.

Etätyö

Välillä työnteko pitäisi onnistua myös toimiston ulkopuolelta. Tähän saat kauttamme liiketoiminnan tukemiseksi kattavat etätyömahdollisuudet, jolloin saat pääsyn yrityksesi verkkoon ja tiedostoihin netin ylitse niin kesämökiltä, kuin kaupungin toiselta puolelta neukkaristakin.

Webhotelli- ja Sähköposti

Kotisivut ja sähköposti ovat nykyaikana yrityksen toiminnan perusasioita. Yhteistyökumppaneidemme kautta on mahdollista saada kotisivut vaikka avaimetkäteen periaatteella. Tarjoamme myös yrityskäyttöön suunnatun Googlen G Suite -ratkaisun, jolloin saat käyttöösi Googlen yrityksille suunnatut sähköpostipalvelut, sekä laajan tiimityöskentelyyn kehitetyn ohjelmistopaketin jolla työskentely verkon ylitse tehostuu. Googlen sähköpostien lisäksi mainittakoon Google Drive ja Google Docs -palvelut, joilla tiimityöskentely ja dokumenttien jakaminen onnistuu helposti ja luotettavasti.