Yrityksesi IT- eli ATK-ongelmien ratkaisun ensimmäinen askel

Me Autamme Sinua!

Kun yrittäjä tarvitsee tukea tietotekniikan ja tietoturvan perustarpeiden kanssa, olemme apusi!

Erityisosaamistamme on joka päiväisen tietotekniikan tarpeiden kehittäminen sekä ennaltaehkäisevä, että tarpeen tullen  tehtävä ylläpidollinen tukitoiminta, jolla varmistetaan yrityksen liiketoiminta.

Alta pääset suoraan tutustumaan tarjoamiimme F-Securen testivoittaja tietoturvaohjelmistoihin!


Palvelut

Etätuki

Onko yrityksesi tietokoneilla säännöllisen epäsäännöllisesti outoja (virhe)ilmoituksia tai toimiiko vuosi sitten hankittu tietokone niin hitaasti, että henkilökunta ei tarvitse muuta tuskailtavaa kahvitauoille? Etätuen avulla helpotamme työskentelyäsi vaivattomasti korjaamalla ongelman internetyhteyden ylitse käymättä fyysisesti paikan päällä.

iDiD-infonäyttöjärjestelmä

iDiDillä luot helposti visuaalisesti kiinnostavia sisältöjä, joita voit ajas- taa etukäteen tai päivittää tietoja heti näkyville. Näyttösisällöt voivat olla tekstiä, kuvia, videota tai html-sisältöjä ja niiden yhdistelmiä. Selkeän verkkopalvelun avulla näyttöjä voi päivittää mistä tahansa, ja integraatioiden (esim. Google, Wilma, Facebook, jne) avulla ruuduille voidaan lisätä esimerkiksi automaattisesti päivittyviä ruokalistoja tai tilavaraustietoja. Näyttöjä hallinnoidaan helposti omilla tunnuksilla ja sisältöjä voidaan luoda tai muokata yksittäisen näytön […]

MS Office-verkkokurssit

Tutoring Play -verkkokurssit ovat aina saatavilla yhdellä kirjautumisella. Voit opiskella millä tahansa laitteella netin yli. Oppipolut vievät sinut uusien aiheiden äärelle. Voit ensin tutustua katsomalla lyhyet videot ja sitten päättää mitä aiheita haluat opiskella tarkemmin. Osaamiskartoitus auttaa oikeiden oppipolkujen valinnassa. Testaa Osaamisesi! Tutoring Play -verkkokurssit. Opi MS Officen käytön salat selkeiden opetusvideoiden avustuksella. Esimerkkikuva videosta:

iDiDillä luot helposti visuaalisesti kiinnostavia sisältöjä, joita voit ajas-
taa etukäteen tai päivittää tietoja heti näkyville. Näyttösisällöt voivat olla tekstiä, kuvia, videota tai html-sisältöjä ja niiden yhdistelmiä.
Selkeän verkkopalvelun avulla näyttöjä voi päivittää mistä tahansa, ja integraatioiden (esim. Google, Wilma, Facebook, jne) avulla ruuduille voidaan lisätä esimerkiksi automaattisesti päivittyviä ruokalistoja tai tilavaraustietoja. Näyttöjä hallinnoidaan helposti omilla tunnuksilla ja sisältöjä voidaan luoda tai muokata yksittäisen näytön lisäksi kerralla vaikka koko konsernille tai koululle.

Käyttöönotto ja hallinnointi on helppoa ja nopeaa. Autamme tarpeen mukaan ja katsomme, että saat täyden hyödyn.

Voimme halutessasi tarjota ns. avaimet käteen ratkaisun, jolloin yhdessä käymme läpi esitettävän sisällön, näyttöjen valinnan ja huolehdimme sekä laitteistoasennuksen että sisällön syöttämisen järjestelmään.

iDiD-järjestelmä on mahdollista liittää jo hankittuihin näyttöihin. Kauttamme saat myös laadukkaat ja juuri tarpeisiisi sopivat infonäytöt.