Tuotteet ja palvelut

TTTK-Kartoitus by YlläpitoCOM

TietoTekniikka TalviKuntoon TTTK-Kartoituksessa käymme läpi yrityksesi äly- ja verkkolaitteet. Kartoitamme kriittiset tarpeet kokonaisuuden toimivuuden varmistamiseksi ja annamme suosituksia, joiden pohjalta voit tehostaa yrityksesi liiketoimintaa tietotekniikan osalta.

Ylläpito

Kun tietokoneiden kanssa menee arvokasta työaikaa, niin on järkevää ulkoistaa koneiden huollot ja ongelmien ratkaisut meille alan ammattilaisina ja keskittyä itse ydinliiketoimintaan. Ylläpidämme yrityksesi tietotekniikan aina kannettavista verkkolaitteisiin, sekä autamme ja opastamme, kun haasteita tulee.

Etätuki

Mikäli yrittäjällä tai henkilökunnalla koneen kanssa tulee ongelma, niin etätuen avulla saat avun nopeasti lankoja pitkin. Pystymme internet-yhteyden ylitse tarjoamaan tukea ja turvaa tietotekniikan murheiden ratkomiseen.

Tietoturva- ja palomuuriratkaisut

Tietokone ilman palomuuria ja nykyaikaista muunkin tietoturvan varmistamista on yhtä turvallinen, kuin auto ilman jarruja ja turvavöitä. Kauttamme löytyy ratkaisut niin yksinyrittäjän koneelle, kuin isommankin yrityksen järjestelmien suojaamiseksi.

Etätyö

Välillä työnteko pitäisi onnistua myös toimiston ulkopuolelta. Tähän saat kauttamme liiketoiminnan tukemiseksi kattavat etätyömahdollisuudet, jolloin saat pääsyn yrityksesi verkkoon ja tiedostoihin netin ylitse niin kesämökiltä, kuin kaupungin toiselta puolelta neukkaristakin.

Webhotelli- ja Sähköposti

Kotisivut ja sähköposti ovat nykyaikana yrityksen toiminnan perusasioita. Yhteistyökumppaneidemme kautta on mahdollista saada kotisivut vaikka avaimetkäteen periaatteella. Tarjoamme myös yrityskäyttöön suunnatun Googlen G Suite -ratkaisun, jolloin saat käyttöösi Googlen yrityksille suunnatut sähköpostipalvelut, sekä laajan tiimityöskentelyyn kehitetyn ohjelmistopaketin jolla työskentely verkon ylitse tehostuu. Googlen sähköpostien lisäksi mainittakoon Google Drive ja Google Docs -palvelut, joilla tiimityöskentely ja dokumenttien jakaminen onnistuu helposti ja luotettavasti.

iDiD-infonäyttöjärjestelmä

iDiDillä luot helposti visuaalisesti kiinnostavia sisältöjä, joita voit ajas-
taa etukäteen tai päivittää tietoja heti näkyville. Näyttösisällöt voivat olla tekstiä, kuvia, videota tai html-sisältöjä ja niiden yhdistelmiä.
Selkeän verkkopalvelun avulla näyttöjä voi päivittää mistä tahansa, ja integraatioiden (esim. Google, Wilma, Facebook, jne) avulla ruuduille voidaan lisätä esimerkiksi automaattisesti päivittyviä ruokalistoja tai tilavaraustietoja. Näyttöjä hallinnoidaan helposti omilla tunnuksilla ja sisältöjä voidaan luoda yksittäisen näytön lisäksi kerralla vaikka koko konsernille tai koululle.

MS Office-verkkokurssit

Tutoring Play -verkkokurssit ovat aina saatavilla yhdellä kirjautumisella. Voit opiskella millä tahansa laitteella netin yli. Oppipolut vievät sinut uusien aiheiden äärelle. Voit ensin tutustua katsomalla lyhyet videot ja sitten päättää mitä aiheita haluat opiskella tarkemmin. Osaamiskartoitus auttaa oikeiden oppipolkujen valinnassa.